Întâlniri de lucru

14.11.2022

Activităţile desfăşurate pe parcursul etapei 1 au fost discutate în cadrul întâlnirii de lucru ce a precedat campania-test din sezonul convectiv 2022. Întalnirea celor două echipe de lucru a avut loc în data de 14 noiembrie 2022 la sediul Centrului de studii pentru Atmosferă şi Radiaţie de la Măgurele, fiind precedată de un tur al laboratoarelor şi platformelor infrastructurii MARS.


28.09.2023

În data de 28 septembrie 2023 la Brașov a avut loc întâlnirea consorțiului ACCuReSy. În cadrul întâlnirii au avut loc discuții privind statusul campaniei de măsurători, stadiul bazei de date cu evenimente convective de la cele două locații, planurile de realizare a studiilor comune și de redactare a articolelor științifice precum şi posibilitățile de publicare a acestora.
Membrii celor două echipe au făcut o vizită de lucru la Aeroportul Internațional Brașov unde au discutat cu reprezentanții Romatsa despre posibilitatea de a colabora cu această instituție și de a utiliza date de la instrumentele nou instalate în apropierea pistelor aeroportuare, date care corespund necesităților proiectului.